Pääsiäisaskartelua Kerttu -kuntouttavilla kotikäynneillä

31.03.21

Viitakodilla aloitettiin syksyllä uudenlainen palvelumuoto: Kerttu -kuntouttavat kotipalvelut. Kuntouttavat kotipalvelut sisältävät kuntouttavaa siivousta ym. kotitöitä, jossa asiakas otetaan mukaan askareisiin hänen toimintakykynsä, voimiensa ja halunsa mukaan. Lisäksi Kerttu -kuntouttavat kotipalvelut tarjoaa kuntoutusta muistisairaille ja muille ikääntyneille, jotka koronan vuoksi eivät pääse päiväkeskuksiin tai muihin aktiviteetteihin. Myös omaishoitajien lyhyet muutamien tuntien pituiset sijaistamiset kuuluvat palveluihin.

Kuntouttavia kotipalveluja tarjotaan Viitakodin kotihoidon asiakkaiden ja senioriasukkaiden lisäksi myös talon ulkopuolisille asiakkaille.

Viitakodissa on asukkaiden kanssa valmisteltu pääsiäistä kuten edellisistä blogeista käy ilmi. Myös Kerttu-kuntouttavien kotipalvelujen asiakkaat on otettu huomioon ja heidän kanssaan on valmistauduttu pääsiäisen viettoon askartelemalla koristeita, jotka muistuttavat pääsiäisestä. Muistisairaitten aikaorientaatiota helpottavat kaikki ympärillä näkyvät, kuuluvat tai tuntuvat asiat, jotka vievät ajatuksia käsillä olevaan ajankohtaan. 

Pajunoksista on kiva askarrella väsikkäitä pääsiäiskoristeita
Virvon varvon tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks. Vitsa sulle, palkka mulle!
Nämä munat eivät maalatessa rikkoudu 🙂
Rairuohot ovat kasvaneet sopivasti pääsiäiseksi virikeohjaaja Jarmon ja kotipalveluasiakkaiden hyvässä hoidossa
Marjatta suihkuttaa oikeaoppisesti ruohoja Eilan seuratessa taustalla. Tiputkin saavat suihkun samalla.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu