Villa Verannassa valmistauduttiin ystävänpäivään

13.02.23

Ystävän päivä 14.2.2023

Lähihoitaja Pirjo oli tehnyt taikataikinaa, josta tehtiin muoteilla sydämiä, lumihiutaleita ja tähtiä. Villa Verannan asiakkaat koristelivat ne kauniin värisiksi ja iloisiksi koristeiksi. Koristeet ripustettiin pensaiden oksille, kaikille iloa tuomaan.

Villa Veranta

Hyvinvointikeskus Viitakoti tarjoaa kuntouttavaa päivätoimintaa senioreille ja muistisairaille. Toimintaa toteutetaan Villa Verannassa, jossa toimii fysio- ja toimintaterapeutti ja lähihoitaja. Muistisairaiden kuntouttava toiminta perustuu yksilölliseen asiakkaiden kohtaamiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen, viriketoimintaan, kulttuurin ja liikunnan harrastamiseen, puutarhanhoitoon ja kiireettömään ateriointiin. Päivä koostuu aktiivisista, sosiaalisista ja ohjatuista toimintatuokioista.

Taikataikina

”Taikataikina syntyy keittiön perustarvikkeista jauhoista, suolasta ja vedestä. Taikinasta voi muovailla koruja, leikkiruokia tai vaikka joulukuusenkoristeita. Taikina on turvallista kaikenikäisille. Taikataikinan kanssa vain mielikuvitus on rajana!” Lue lisää  https://www.martat.fi/marttakoulu/lapsiperheet/lapsiperhevinkkeja/askarrellaan-taikataikinasta/

Lue myös nämä:

Viitakodin joulua

Viitakodin joulua

Viitakodissa tapahtuu Viitakodissa tapahtuu kaikenlaista ennen joulua ja joulun aikaan. Kuusi on käyty hakemassa...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu