Kotipalvelut

Yksilöllistä koti- ja hoivapalvelua Viitakodin ja keskustan alueen asukkaille

Kotihoito

Kotipalvelu tukee hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään

Viitahoiva Oy tarjoaa yksilöllistä koti- ja hoivapalvelua Hyvinvointikeskus Viitakodin senioriasuntojen asukkaille ja Jyväskylän keskustan alueen asukkaille. Koti- ja hoivapalvelun tavoitteena on tukea hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Kotipalvelu sisältää: kotisairaanhoitopalveluita, omaishoitajien sijaispalveluita, tilapäisen kotihoidon palveluita (seniorit ja pitkäaikaissairaat), rokotuksia ja verinäytteiden ottoa, kotipalveluja esim: avustamista päivittäisessä elämässä, siivousta, pyykinpesua, ikkunanpesua, ruoanlaittoa, leipomista sekä asiointi- ja ulkoiluapua. Palveluja voi maksaa itse tai Keski-Suomen hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä. Hinnasto http://www.viitakodit.fi/hinnasto/

Kotihoito

Viitahoiva Oy tarjoaa yksilöllistä kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa Hyvinvointikeskus Viitakodin senioriasuntojen asukkaille ja Jyväskylän keskustan alueella. Kotihoidon tavoitteena on tukea hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kotihoito sisältää mm: kotisairaanhoitopalveluita, rokotuksia, verinäytteiden ottoa, avustamista päivittäisessä elämässä, ruoanlaittoa ja asiointi- ja ulkoiluapua. Palveluja voi maksaa itse tai Jyväskylän kaupungin myöntämällä kotipalvelusetelillä.

error: Sisältö on suojattu