Hoivapalvelut

Yksilöllistä koti- ja hoivapalvelua Viitakodin ja keskustan alueen asukkaille

Kotihoito

Kerttu Kuntouttava kotipalvelu

Kotipalvelu tukee hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään

Viitahoiva Oy tarjoaa yksilöllistä koti- ja hoivapalvelua Hyvinvointikeskus Viitakodin senioriasuntojen asukkaille ja Jyväskylän keskustan alueen asukkaille. Koti- ja hoivapalvelun tavoitteena on tukea hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään.

Kotipalvelu sisältää: kotisairaanhoitopalveluita, omaishoitajien sijaispalveluita, tilapäisen kotihoidon palveluita (seniorit ja pitkäaikaissairaat), rokotuksia ja verinäytteiden ottoa, kotipalveluja esim: avustamista päivittäisessä elämässä, siivousta, pyykinpesua, ikkunanpesua, ruoanlaittoa, leipomista sekä asiointi- ja ulkoiluapua. Palveluja voi maksaa itse tai Jyväskylän kaupungin myöntämällä tuetun kotona asumisen palvelusetelillä. Hinnasto http://www.viitakodit.fi/hinnasto/

Kotihoito

Viitahoiva Oy tarjoaa yksilöllistä kotipalvelua ja kotisairaanhoitoa Hyvinvointikeskus Viitakodin senioriasuntojen asukkaille ja Jyväskylän keskustan alueella. Kotihoidon tavoitteena on tukea hyvää elämää ja turvallista kotona asumista mahdollisimman pitkään. Kotihoito sisältää mm: kotisairaanhoitopalveluita, rokotuksia, verinäytteiden ottoa, avustamista päivittäisessä elämässä, ruoanlaittoa ja asiointi- ja ulkoiluapua. Palveluja voi maksaa itse tai Jyväskylän kaupungin myöntämällä kotipalvelusetelillä.

Kerttu Kuntouttava kotipalvelu

”Jaana ja Sari, Kerttu kuntouttavan kotipalvelun työpari. Siivoamme tarkalla kädellä, asiakkaan sydäntä lähellä. Asiakas voi itsekin osallistua ja samalla siinä kuntoutua.”

Palvelumme on kiireetöntä siivousta, tarvittaessa vaihdamme lakanat ja pesemme pyykit. Asiakas saa halutessaan osallistua askareisiin oman toimintakykynsä mukaan. Säännöllisillä käynneillä luomme turvaa asiakkaan arkeen. Hyödynnämme työssämme pitkää hoitoalan työkokemusta leikkaamalla kynsiä, laittamalla silmätippoja sekä auttamalla asioinnissa. Annamme myös ohjausta tukipalveluista. Teemme tarvittaessa yhteistyötä asiakkaan läheistenkin kanssa.

error: Sisältö on suojattu