Kerttu kuntouttava siivous ja kotipalvelu

Kuntouttava kotisiivous

Kuntouttavat kotikäynnit

Kuntouttava kotisiivous

Palvelumme on kiireetöntä siivousta. Tarvittaessa vaihdamme lakanat ja pesemme pyykit. Asiakas saa halutessaan osallistua askareisiin oman toimintakykynsä mukaan. Säännöllisillä käynneillä luomme turvaa asiakkaan arkeen. Hyödynnämme työssämme pitkää hoitoalan työkokemusta: leikkaamme kynsiä, laitamme silmätippoja sekä autamme asioinnissa. Annamme myös ohjausta tukipalveluista. Teemme tarvittaessa yhteistyötä asiakkaan läheisten kanssa.

Jaana, Sari, Tiina ja Anu – Kerttu kuntouttavan kotipalvelun tehotiimi. ”Siivoamme tarkalla kädellä, asiakkaan sydäntä lähellä. Asiakas voi itsekin osallistua ja samalla siinä kuntoutua.”

Kuntouttavat kotikäynnit

Teemme kuntouttavia kotikäyntejä ikääntyneiden ja muistisairaiden asiakkaiden luona. 

Käynneillä tuemme asiakkaan kotona asumista ja arjen toimissa suoriutumista sekä liikkumis- ja toimintakykyä. Yhteistyössä asiakkaan kanssa pyrimme löytämään arkeen mielekästä ja virkistävää toimintaa. Yhdessä toimien ohjaamme tai avustamme suoriutumista päivittäisistä toimista tai kotiaskareista. Yhdessä ulkoillen tai asioita hoitaen voimme tukea asiakkaan elinpiirin ylläpysymistä.
Kotikäynneillä tuetaan myös omaisen /omaishoitajan hyvinvointia ja jaksamaista. Hän voi turvallisin mielin lähteä käynnin aikana esim. hoitamaan asioita tai harrastamaan. Annamme myös ohjausta mm. arjen toimiin ja apuvälineisiin liittyen sekä tietoa palveluista ja etuisuuksista.

Kuntouttavia kotikäyntejä toteuttaa lähihoitaja Jaana Ojala. Hänellä on pitkä kokemus hoitotyöstä ja hän työskentelee Kerttu kotipalvelun tiimissä. Jaana, Sari, Tiina ja Anu ovat Kerttu kuntouttavan kotipalvelun tehotiimi. ”Siivoamme tarkalla kädellä, asiakkaan sydäntä lähellä. Asiakas voi itsekin osallistua ja samalla siinä kuntoutua.”  Soittele Jaanalle ja varaa aika, puh. 010 320 1298

 

error: Sisältö on suojattu