Haemme työntekijöitä

Sairaanhoitaja

Haemme ikäihmisten kanssa työskentelystä pitävää, reipasta ja kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeet huomioivaa sairaanhoitajaa tehostetun palveluasumisen tiimiin ja vastaavan sairaanhoitajan työpariksi. Palvelua toteutetaan pääasiallisesti yhdessä osoitteessa, Viitaniementie 24. Toivomme sairaanhoitajalta itsenäistä työskentelyotetta ja sitä, että sairaanhoitaja arvostaa ja osallistuu myös asukkaiden perushoitoon. Eduksi on hygieniapassi, EA kortti, Life Care osaaminen ja lääkehoidon ajantasainen koulutus.

Viitakoti tarjoaa kodikasta, virikkeellistä ja kotimaista tehostettua palveluasumista, kotipalvelua, päivätoimintaa ja ruokapalveluja. Asukkaita on noin 70.

Arvostamme hyvää ammattitaitoa, kokemus ikäihmisten hoivasta ja kunnioittava suhtautumista ikäihmisiin.

Viitakodit tuottaa suomalaista palvelua, työllistää Suomessa ja on yhteiskunnallinen yritys. Työpaikka on savuton.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaisesti.

Kyselyt ja hakemukset 30.4.2023 mennessä mirkka.simonen@viitakodit.fi, 010 320 1290

Saara tarjoaa kuvaajallekin maistiaisia.

Lähihoitajia

Haemme ikäihmisten kanssa työskentelystä pitävää reipasta ja kokonaisvaltaisesti asiakkaiden tarpeet huomioivaa lähihoitajaa toistaiseksi työsuhteeseen. Työ on pääasiallisesti tehostetussa palveluasumisessa Viitakodin kiinteistössä, Viitaniementie 24 B.

Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoivasta ja kunnioittava suhtautumista ikäihmisiin. Edellytämme voimassa olevaa EA osaamista, päivitettyä lääkehoidon osaamista, Lifecare järjestelmän hallintaa ja hygieniapassia. Jos jokin em. ei ole voimassa, järjestämme tarvittavaa koulutusta.

Viitakodit tuottaa suomalaista palvelua, työllistää Suomessa ja on yhteiskunnallinen yritys. Työpaikka on savuton.

Lisätietoja Mirkka Simonen, mirkka.simonen@viitakodit.fi, 010 320 1290 ja Satu Väisänen satu.vaisanen@viitakodit.fi, 010 4206221.  Hakuaika 30.4.2023 klo 16.00 ja hakemukset: mirkka.simonen@viitakodit.fi

Lähihoitaja tuo turvaa ja iloa asiakkaille!

error: Sisältö on suojattu