Senioritalon asukkaat kertovat: Nettipappa esittäytyy

21.04.17

Muutto senioritalo Viitahelmeen

Olen tullut tänne 13.tammikuuta 2011. Kello 16.10 aukaisin ensimmäisen kerran huoneeni oven.  Kun avasin oven, huone oli tyhjä.  Tunnen oli sellainen, että tulin kunnalliskotiin.  Ensimmäinen yö meni huonosti nukkuen, koska en olisi halunnut tulla tällaiseen paikkaan. Oma mielipiteeni Viitahelmestä oli silloin toisenlainen kuin nyt.

Siitä se vähitellen lähti ja sopeutuminen omasta mielestäni oli nopeaa. Kaikki oli erilaista todellisuudessa kuin miksi olin kuvitellut.

Jos tähän päivää hypätään, se on muuttunut ihan toisenlaiseksi. Minulla on nyt todella hyvä olo, elämä on mukavaa ja viihdyn tällä oikein hyvin.  Se kuva mikä tiedotusvälineiden kautta muodostuu hoitohenkilökunnasta, ei pidä paikkansa ainakaan täällä. Henkilökunta on täällä hyvin avuliasta, palvelevaa ja kuuntelevaa.

Viitahelmessä aloitin ja opettelin nettihommat. Olen hyvin paljon nykyisin netissä. Keittiöhenkilökunta antoi minulle toisen nimen, Nettipappa.  Käytän nimeä hyvin ylpeänä, koska on aika harvinaista, että tämän ikäisenä opetellaan netin käyttöä.

Lopuksi haluaisin vielä sanoa seuraavaa.  ”Toivon, että kaikki ihmiset olisivat puheliaita, anteeksi antavia ja uutta oppivia.”  Eero Ahonen, Viitahelmessä 21.4.2017

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu