Kevät sujuu hyvien merkkien alla Viitakodissa

01.10.20

Avainlippu- ja yhteiskunnallinen yritys -merkit

Syksyllä 2019 meille tänne Hyvinvointikeskus Viitakodille myönnettiin Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki ja samaan aikaan myös Yhteiskunnallinen yritys- merkki. Avainlippu-merkki auttaa asiakasta valitsemaan suomalaisen vaihtoehdon ja se on merkki kotimaisuudesta.  Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset puolestaan tuottavat yhteistä hyvää. Olemme Viitakodilla hyvin ylpeitä molemmista merkeistä.

”Yhteiskunnalliset yritykset toimivat vastuullisesti ja kantavat yhteiskunnallista vastuuta. Nämä yritykset harjoittavat kestävää pitkän tähtäimen liiketoimintaa ja käyttävät voitostaan vähintään puolet toimintansa kehittämiseen tai lahjoittavat sen määrittämäänsä hyvään tarkoitukseen. Merkin voi saada käyttöönsä yritys, joka on perustettu ratkomaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. ” https://suomalainentyo.fi/yrityksille/yhteiskunnallinen-yritys/

”Suomalaisten hyvin tuntema merkki on viestinyt kotimaisuudesta jo yli 50 vuotta. Avainlippu on rekisteröity yhteisömerkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu tai palvelu on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa.” https://suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Vastuullista toimintaa

Viitakodilla on jo kohta 60 vuotta toimittu yhteiskunnallisen yrityksen periaatteiden mukaisesti. Missiomme on: ”Hyvää elämää Hyvinvointikeskus Viitakodissa”. Tarjoamme ikäihmisille mahdollisuuden hyvään elämään tuottamalla laadukkaita ja asiakaslähtöisiä ateria-, hyvinvointi-, kotihoito- ja kotisairaanhoitopalveluja, kuntouttavaa päivätoimintaa sekä seniori- ja palveluasumista.

Uusimpana palvelumuotona tarjoamme kuntouttavaa siivousta ja kuntouttavia kotikäyntejä myös Viitakodin ulkopuolisille asiakkaille Kerttu kuntouttavat kotipalvelut -konseptilla. Omaishoitajatkin ovat löytäneet ja hyväksi havainneet tämän palvelun.

Raili tykkää kovasti ulkoilusta Viitakodin kauniilla pihamaalla
Kävelyretkellä jyväskylän torilla
Kaverikoirat ilahduttavat suuresti
Grillijuhlissa oli rempseä tunnelma
Ystävykset viettävät aikaa yhdessä
Eila perunasatoa keräämässä
Hoitajat ovat asukkaita varten; Jeren ja Mairen spontaani musisointihetki
Juhlan aika

Myös visiomme viestittää vastuullisuudesta: ”Hyvinvointikeskus Viitakoti on vetovoimaisin senioreiden kohtaamis- ja asuinpaikka Jyväskylässä. Ystävällinen henkilöstö, hyvä hoito, aktiivinen viriketoiminta ja kodinomaiset, yksilölliset tilat mahdollistavat asiakkaiden hyvän elämän seniori- ja palvelutalossa. Kaunis ympäristö, aktiivinen päivätoiminta, laadukkaat hyvinvointipalvelut ja hyvä ruoka tukevat asukkaiden ja asiakkaiden hyvää elämää. Hyvinvointikeskus Viitakoti on suosittu ja tunnettu laadukkaasta toiminnastaan.”

Lue myös nämä:

Kevättä ilmassa?

Kevättä ilmassa?

Varma kevään merkki, pupuja puissa! Seniori- ja palvelutalo Viitakodin pihapihlajaan on ilmestynyt pupujusseja ja...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu