Villa Verannan päivätoiminta on alkanut syksyllä

07.12.21

Tarjoamme Villa Verannassa ikääntyneille ja muistisairaille virkistävää, toimintakykyä ylläpitävää päivätoimintaa. Haluamme luoda turvallisen, myönteisen ja läsnäolevan ilmapiirin, kun vietämme aikaa yhdessä ja teemme mukavia asioita.

Päivän aikana seurustelemme kiireettä; vaihdamme kuulumisia, keskustelemme ajankohtaisista asioista ja jaamme muistoja elämän varrelta.

Huomioimme päivän ohjelmassa osallistujien toiveet, voimavarat ja sopivan tahdin. Päivätoimintaan osallistuminen ylläpitää kontakteja toisiin ikäihmisiin  ja laajempaa elinpiiriä ja siten edistää kokonaisvaltaisesti hyvinvointia ja terveyttä.

Leivoimme porukalla syksyn sadon puolukoista piirakkaa kahvipöytään. Leipomisen tuoksut herättävät muistoja ja taikinakulhon äärellä syntyy luontevasti keskustelua omista kokemuksista.

Viitaniemen vehreä ympäristö tarjoaa mahdollisuuksia luonnon seuraamiseen ja vuodenaikojen myötä vaihtuviin luonto- ja puutarhatoimintoihin pihapiirissä, sisällä ja kasvihuoneessa.

Lintulaudoilla on riittänyt  nähtävää: pikkulintujen lisäksi vierailulla on käynyt harakka, varis närhi sekä jänis ja leikkisät oravat.

Luonnonmateriaaleista syntyi upeita koristeita päivätoiminnan tiloihin ja kasvihuoneen talvipuutarhaan.

Villa Verannan päivätoiminnassa päivän pituus on n. 4, 5 tuntia. Asiakasmaksut vaihtelevat avun ja kuljetuksen tarpeen mukaan.
Toivotamme myös uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Villa Verantaan. Ota yhteys Sirpaan, p. 010 420 6224, sirpa.marjomaa@viitakodit.fi

 

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu