Villa Verannan toiminta on päättynyt

01.08.23

Villa Veranta

Villa Veranta on toiminut kymmeniä vuosia ja on nyt tullut tiensä päähän. Joudumme lopettamaan toiminnan 1.8.2023 alkaen, koska emme ole onnistuneet saamaan asiakkaita tarpeeksi. Kiitämme lämpimästi kuluneista vuosista kaikkia asiakkaitamme.

Kuntouttavat kotikäynnit virkistävät elonpäivät

Villa Verannan käyntejä voi jatkaa kuntouttavilla kotikäynneillä, jotka räätälöidään asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Käynneillä tuemme asiakkaan kotona asumista ja arjen toimissa suoriutumista sekä liikkumis- ja toimintakykyä. Yhteistyössä asiakkaan kanssa etsimme arkeen mielekästä ja virkistävää tekemistä. Ohjaamme tai avustamme suoriutumista päivittäisistä toimista tai kotiaskareista. Yhdessä ulkoillen tai asioita hoitaen voimme tukea asiakkaan elinpiirin ylläpysymistä.

Ota yhteyttä

Kuntouttavia kotikäyntejä toteuttaa lähihoitaja Jaana Ojala. Hänellä on pitkä kokemus hoitotytöstä ja hän työskentelee Kerttu kotipalvelun tiimissä. Jaana, Sari, Tiina ja Anu ovat Kerttu kuntouttavan kotipalvelun tehotiimi. ”Siivoamme tarkalla kädellä, asiakkaan sydäntä lähellä. Asiakas voi itsekin osallistua ja samalla siinä kuntoutua.”  Soittele Jaanalle ja varaa aika, puh. 010 320 1298

Tuntihintamme on 41,00 € klo 7-18 ja 46,00 € klo 18 – 21.

Voit vähentää hinnasta 60% kotitalousvähennyksenä verotuksessa.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu