Tuleva toimitusjohtaja on valittu

24.05.24

Kuvassa keskellä Riitta Halmesaari, oikealla Kimmo Jantunen hallituksen puheenjohtaja ja vasemmalla Leena Yksjärvi hallituksen jäsen.

VIITAHOIVA OY:N TULEVA TOIMITUSJOHTAJA VALITTU

Viitahoiva Oy:tä ja Viitakodit ry:tä vuodesta 2012 alkaen johtanut Satu Väisänen ilmoitti vuoden 2023 lopulla jäävänsä ansaitulle eläkkeelle 1.1.2025 alkaen. Hallitus käynnisti Väisäsen seuraajan etsimisen kuluvan vuoden keväällä.

Tehtävä herätti runsaasti kiinnostusta ja sitä haki suurehko joukko aiemmissa tehtävissään ansioituneita henkilöitä, joiden koulutus ja työkokemus arvioitiin relevantiksi tehtävien hoitamisen kannalta.

Viitahoiva Oy:n toimitusjohtaja toimii myös emoyhteisönsä Viitakodit ry:n toiminnanjohtajana, mistä johtuen valinnassa painotettiin vanhustenhoivan tuntemisen ja osaamisen lisäksi myös kokemusta rekisteröidyn yhdistyksen johtamisesta.

Viitahoiva Oy:n ja Viitakodit ry:n hallitukset ovat torstaina 23.5.2024 pitämissään kokouksissa valinneet yksimielisesti toimitusjohtajan/toiminnanjohtajan tehtävään sosionomi (YAMK) Riitta Halmesaaren 1.10.2024 alkaen.

Halmesaari toimii tällä hetkellä Esperi Care Oy:ssä alue-esihenkilönä ja on sitä aiemmin toiminut mm. Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy:n toimitusjohtajana ja Jyväskylän Hoivapalveluyhdistys ry:n toiminnanjohtajana.

Toivotamme Riitta Halmesaaren tervetulleeksi Viitakotiin ylläpitämään hyviä perinteitä ja kehittämään vanhustenhoivaa entistäkin paremmaksi Viitaniemen viihtyisissä tiloissa.

Lisätietoja: puheenjohtaja Kimmo Jantunen, kimmo.jantunen@kolumbus.fi, 045 187 9833.

Jyväskylässä 24. toukokuuta 2024

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu