Villa Verannan päiväkeskus avautumassa syksyllä

24.08.21

Villa Verannan muistipäiväkeskuksen toiminta käynnistyy

Me täällä Viitakodilla odotamme kovasti Villa Verannan päivätoimintapaikan avaamista, kun se on ollut koronan takia puolitoista vuotta suljettuna. Tavoitteena on, että saisimme päivätoiminnan avattua syyskuun puolivälissä. Nykyiset ja uudet asiakkaat ovat tervetulleita toimintaan mukaan.

Ryhmässä jumppaaminen on kivaa
Laulusta voimaa
Leipoessa voi samalla vaihtaa kuulumisia kaverin kanssa

Villa Verannan päiväkeskuksessa toiminta on hyvin kuntouttavaa ja suunnattu erityisesti muistisairaille, mutta toiminnasta hyötyvät kyllä kaikki seniorit. Toiminnassa otamme huomioon ikäihmisen kiinnostuksen kohteet, toiveet sekä voimavarat ja toimintakyvyn kaikki osa-alueet: fyysinen, sosiaalinen, psyykkinen ja kognitiivinen toimintakyky.

Päiväkeskukseen on järjestetty kuljetus asiakkaille turvallisesti saman tutun kuljettajan hoitamana. Päivän aikana nautitaan Viitakodin oman valmistuskeittiön valmistamaa ruokaa ja juodaan yhdessä päiväkahvit.

Kylväminen on tarkkaa hommaa

Villa Verannan henkilökunnassa pieniä muutoksia

Villa Verannassa aloitti 17.8. uusi työntekijä, Sirpa. Hän on koulutukseltaan kuntoutusalan rautainen ammattilainen; fysioterapeutti ja toimintaterapeutti. Lisäksi gerontologian perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa ovat antaneet hänelle monipuolista tietoa ja näkemystä vanhenemiseen liittyvistä tekijöistä terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.  Sirpalla on pitkä työkokemus monenlaisten asiakasryhmien parissa mm. ikääntyneiden kotihoidon ohjaajana.

Sirpa aloitti talossa ohjaajana 17.8.

Pirjo jatkaa Villa Verannassa ohjaajana entiseen malliin. Minä, Eliisa, puolestani olen siirtymässä eläkepäivien viettoon ja kiitän kaikkia asiakkaita menneistä mukavista vuosista.

Pirjo jatkaa ohjaajana Villa Verannassa entiseen malliin

Tervetuloa mukaan Villa Verannan päivätoimintaan

Jos olet kiinnostunut päivätoiminnasta tai sinulla on läheinen, joka voisi hyötyä kuntouttavasta toiminnasta, otathan yhteyttä puh 010 4206224 tai Sirpa.Marjomaa@viitakodit.fi.

Lue myös nämä:

Viitakodin joulua

Viitakodin joulua

Viitakodissa tapahtuu Viitakodissa tapahtuu kaikenlaista ennen joulua ja joulun aikaan. Kuusi on käyty hakemassa...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu