Viitakoti seniorimessuilla

10.10.17

 

Jyväskylän kaupungin teatterilla järjestettiin perinteiset seniorimessut 2.10.2017 valtakunnallisella vanhusten viikolla. Messujen teemana oli ”Ikäpolvet yhdessä”. Ohjelmassa oli puheita ikäihmisiä kiinnostavista aiheista.

Messuohjelmaa

Katri Helena avasi messutapahtuman laulun keinoin. Sitten esiteltiin Kukoistava kotihoito –hanketta. Tämän jälkeen ohjelmassa oli monologi ”Merimiehen leski” ja Ikääntyvien yliopiston seniorikuoron räppiesitys. Lopuksi maalailtiin kuvaa ikäihmisten palvelukokonaisuudesta tulevassa SOTEssa.
Messuilla oli näytteilleasettajina useita järjestöjä ja yrityksiä esittelemässä palvelutarjontaansa kaupungin omien vanhuspalvelujen esittelyn lisäksi. Yleisöä oli paikalla sankoin joukoin kuulemassa itseään kiinnostavista asioista.

Viitakodin palveluasuminen, lyhytaikaishoito ja lounasmahdollisuus esittelyssä

Riikka ja Eliisa olivat messuilla esittelemässä Viitakodin toimintaa: palveluasumista, senioriasumista, kotihoitoa, lyhytaikaishoitoa omaishoitajan loman ajaksi, kuntouttavaa päivätoimintaa, seniorisaunaa, pitopalvelua ja lounasmahdollisuutta.
Viitakodin keittiö oli leiponut herkullisia pieniä suolapaloja messuille maistiaisiksi. Leivonnaiset menivät kuin kuumille kiville. Moni vieras piti hyvänä asiana sitä, että Viitakodilla on oma keittiö valmistamassa ruokaa asukkaille. Samalla tuli puheeksi myös se, että ulkopuoliset asiakkaatkin voivat tulla nauttimaan lounasta Viitakodille Viitatuvan ruokalaan. Ruokala on lounasaikaan avoinna joka päivä.

Avoimet ovet

Messuilla tiedotettiin myös Viitakodin avoimien ovien päivästä 1.11.2017, jolloin voi tulla tutustumaan Viitakodin toimintaan ja remontoituihin ja uusiin tiloihin klo 11.30 – 14.00. Avoimien ovien päivänä on mahdollisuus nauttia hirvikeittoa klo 11.30-14.00 ja illalla klo 17.00-19.00 vietetään hirvipeijaisia.

Lue myös nämä:

Viitakodin joulua

Viitakodin joulua

Viitakodissa tapahtuu Viitakodissa tapahtuu kaikenlaista ennen joulua ja joulun aikaan. Kuusi on käyty hakemassa...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu