Kuntouttavia kotipalveluita Viitakodilta

15.07.21

Kerttu kuntouttavat kotipalvelut

Kesän lomakauden jälkeen elokuun lopulla me Viitakodin ”Kertut” ollaan taas täynnä puhtia ja meillä mahdollisuus ottaa vastaan uusia asiakkaita, joille tarjoamme kuntouttavia palveluja kotiin. Meillä on jo paljon tyytyväisiä asiakkaita, jotka suosittelevat palvelujamme tutuilleen. Nämä palvelut sisältävät mm. kuntouttavaa siivousta ja kotitöitä, asiakkaan voinnin tarkkailua, sairaanhoitajan suorittamaa näytteiden ottoa sekä kuntouttavia kotikäyntejä asiakkaan toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Myös omaishoitajan lyhytaikainen sijaisapu sekä näytteiden otot kuuluvat palveluvalikoimaan. Palvelukonsepti on nimeltään Kerttu-kuntouttavat kotipalvelut.

Meillä on ilo tarjota elokuun puolivälistä alkaen myös fysioterapiaa ja toimintaterapiaa niin talon omille asukkaille kuin myös ulkopuolisille asiakkaille Jyväskylän keskustan tuntumassa, kun Sirpa aloittaa meillä työt. Sirpalla on pitkä kokemus alalta ja hän on tottunut työskentelemään ikääntyneiden parissa.

Ritva ihastelee kaunista kukkasommitelmaa kävelylenkin varrella
Puhdas koti tuottaa hyvää mieltä

Kuntoutusta kotiin

Nyt kun päivätoimintapaikat ovat vielä kiinni koronan takia, monet ikäihmiset ja etenkin muistisairaat ovat joutuneet pysymään kotonaan neljän sisällä jo toista vuotta. Tämän takia on suuri riski, että sekä fyysinen että henkinen toimintakyky ja kunto ovat alentuneet. Sosiaalisen kanssakäymisen ja liikkumisen jäätyä pois päiväjärjestyksestä myös elämänlaatu on voinut heikentyä.

Me yhteiskunnallisena yrityksenä haluamme kantaa vastuumme ja tuottaa hyvää ikäihmisille. Niinpä olemme tehneet kuntouttavia kotikäyntejä asiakkaiden luo, jotta toimintakyky ja elämänlaatu säilyisivät mahdollisimman hyvänä. Kuntouttavat kotikäynnit sisältävät ulkoilua, (tuoli)jumppaa, aivojumppaa ja keskustelua tilanteen ja asiakkaan mukaan.  Tarjoamme myös sijaisapua omaishoitajille asiointia tai lepohetkeä varten. 

Viitakodin sairaanhoitaja käy ottamassa veri- ym. näytteitä asiakkaitten kotona ja suorittamassa muita sairaanhoidollisia tehtäviä.

Pekka etsii yhteensopivat kuvaparit
Puiston siimeksessä on vilpoisaa kävellä
Neulominen sujuu vanhasta muistista
Raili nauttii ulkoilusta kauniissa ympäristössä
Tuolijumppa onnistuu kotonakin

Jos kiinnostuit meidän palveluistamme ja tarvitset apua, niin otathan rohkeasti yhteyttä puh. 010 4206224 tai 010 3201296

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu