Äitienpäivä lähestyy ja Viitakodin keittiössä valmistellaan tulevaa juhlaa.
Perjantaipäivä alkoi lounasruokien valmistuksen ohessa tilauskakkujen valmistuksella. Perinteisten kermakakkujen rinnalle ovat suosiossa nousseet erilaiset juusto-hyytelökakut. Kuvassa kolmen suklaan juustokakku.
Tänään syötiin nakkikeittoa ja jambalayaa. Jälkiruaksi nautittiin raparperi-omenapaistosta vaniljakastikkeella. Huomenna lauantaina lounaaksi on tomaattista lihalaatikkoa. Sunnuntaina äitienpäivänä herkutellaan ylikypsällä kaslerilla, punaviinikastikkeella ja kermaperunoilla. Jälkiruoaksi nautitaan täytekakkua ja kahvia. Tervetuloa syömään!
Hyvän ruoan ja täytekakkukahvien lisäksi jokainen äiti saa aamulla ruusun.
Hyvää äitienpäivää!