Villa Verannan päiväkeskuksen talvitouhuja

01.03.18

Aivojumppaa talvipäivien ratoksi Villa Verannassa

Villa Veranta on kuntouttava päiväkeskus muistisairaille ja senioreille. Päiväkeskuksen toiminta on monipuolista ja jokainen asiakas  huomioidaan yksilönä omine tarpeineen ja mielenkiinnon kohteineen. Päivän sisältö suunnitellaan periaatteella ”jokaiselle jotain”. Joka päivä on viriketoimintaa, tuolijumppaa ja laulua. Päiväkeskuksen asiakkaat osallistuvat myös Viitakodilla järjestettäviin yhteisiin tilaisuuksiin: konsertit, laulutuokiot, musiikkiterapia, kuvaesitykset, seurakuntien tilaisuudet, juhlat ym. Toiminta tapahtuu Viitakodin tiloissa Viitaniemessä.

Helmikuun pakkasilla voi harrastaa sisälajeja: maalata tai värittää, piirtää, harjoittaa laskupäätä tai kielipäätä ym. aivoja kuntouttavaa toimintaa.

Taitavat maalarit työssään

 

Tarkkaa keskittymistä vaativia tehtäviä

 

Lämpimäisiä päiväkeskuksen kahviherkuksi

Leipominen sujuu tottunein käsin vanhalla rutiinilla ja yhteistyössä.  Omat leipomukset maistuvat erityisen hyvältä, kun paistamisen tuoksu houkuttelee veden kielelle.

 

Piirakkataikinan leipoja työssään

 

Marjojen asettelu on tarkkaa hommaa

 

Ai että on hyvää

 

Ystäviä muistettiin ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä askarreltiin kortteja omaksi iloksi tai ystävälle annettavaksi. Ystävät ovat tärkeitä kaiken ikäisille. Villa Verannan asiakkaitten mielestä hyvä ystävä on sellainen, joka antaa aikaansa ja tukee elämän käänteissä sekä pitää yhteyttä. Ystävyys voi olla heidän mielestään välillä myös rankkaa, kun ”ei ole aina helppoa huomata toisen ahdinkoa ja olla tukena”. Ystäviä ei elämää nähneitten ikäihmisten mukaan voi olla koskaan liikaa.

 

Ystäville askarreltiin kortteja

 

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu