Viitakodin pihajuhlat ovat huomenna tiistaina klo 14.00 alkaen.

14.08.17

Pihajuhlia on vietetty vuodesta 1972 alkaen, kun Viitahelmi valmistui 15.8. 1972. Nämä juhlat ovat 45 -juhlat. Juhliin on osallistunut vuosien varrella satoja asukkaita, omaisia, järjestön jäseniä ja Viitaniemen asukkaita. Yleensä aurinko on paistanut ja juhlat on voitu viettää ulkosalla. Muutamana vuotena on pidetty juhlat Viitatuvassa, kun sade on yllättänyt. Viime vuonna ei juhlia voitu järjestää peruskorjauksen vuoksi.

Nyt juhlitaan kunnolla Suomi 100-hengessä! Päivällä ohjelmassa on Ville Manninen ja huuliharppu sekä Jyväskyläläinen harmonikkatrio – Aurore.  Trio Aurore esittää viihteellistä harmonikkamusiikkia. Trio Auroressa soittavat Marjo Kinnunen, Anitta Kääriäinen ja Jouko Kääriäinen. Konsertin päätteeksi on tarjolla kakkukahvit.

Ville Manninen ja huuliharppu

Trio Aurore Jyväskylästä

Trio Aurore Jyväskylästä

Illemmalla klo 17.00 alkaen Syödään yhdessä kalaisaa keittoa, perunarieskaa ja jälkiruuaksi tarjoillaan hyytelökakkua ja kahvia. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki asukkaat, omaiset ja Viitaniemen asukkaat. Jos lauluhaluja löytyy, laulamme yhdessä muutaman kauniin kesäisen laulun.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu