Viitakodin pihajuhlat keräsi iloiset juhlijat yhteen!

18.08.23

Pihajuhlat

Viitakodin pihajuhlia on vietetty 51 kertaa. Tänä vuonna aurinko paistoi, oli lämmintä ja istua sai vierivieressä ilman maskeja. Pihalle saapui asukkaita, omaisia, ystäviä ja henkilökuntaa. Juhlimassa oli monta eri sukupolvea. Ikähaitari oli vuoden ikäisestä vauvasta yli yhdeksänkymppisiin. Tunnelma oli iloinen ja juhlijoiden kasvot loistivat yhdessä auringon kanssa. Musiikista vastasi Trio Primavera, jonka sävelet toivat muistoja mieleen. Makkara paistui grillissä ja jäätelö suli suussa.

Sosiaalisuus ja yhteenkuuluvuus

Tutkimusten mukaan ikääntyville sosiaalisuus, ihmiskontaktit sekä ryhmässä koettu yhteenkuuluvuuden tunne ovat tärkeitä hyvinvoinnin tekijöitä. Lähiympäristön liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja niiden myötä saadut sosiaaliset kontaktit ovat merkittäviä hyvinvoinnin osatekijöitä ja vaikuttavat suotuisasti terveyteen. Vielä, kun lisätään musiikki ja muistoja tuovat kappaleet, on mahdollista kokea iloisia ja voimia antavia hetkiä yhdessä.

Yhteisöllistä asumista

Viitakoti tarjoaa yhteisöllisiä hetkiä asukkailleen ja heidän omaisilleen.

Lue myös nämä:

Viitakodin pihapuuhia

Viitakodin pihapuuhia

Viihdy Viitakodin pihamaalla Tervetuloa viettämään juhannusta ja kesää Viitakodin pihamaalle. Alla on kuvia paikoista,...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu