Viitakodin keittiöltä syötävää moneen tarpeeseen

11.06.21

Hyvää ruokaa vastuullisesti

Viitakodilla toimii oma valmistuskeittiö, jossa valmistetaan maistuvat ateriat koko talon väelle. Viitakoti on yhteiskunnallinen yritys ja olemme saaneet myös suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnuksen. Yhteiskunnallisena yrityksenä tunnemme vastuumme siitä, että ruuanvalmistuksessa käyttämämme raaka-aineet täyttävät eettiset ja kestävän kehityksen kriteerit. Suosimme kotimaisia raaka-aineita ruuanvalmistuksessa.

Viitakoti video

Tänään on lounaalla tarjolla herkullista kermaista lohikeittoa lisukkeineen ja jälkiruuaksi ihanaa hedelmärahkaa. Asiakkaat kehuivat ruokaa hyväksi. Monelle asukkaalle lounashetki on päivän kohokohta, joten on tärkeää että ruoka on paitsi ravitsevaa myös ruokahalua herättävää ja hyvänmakuista.

Liljan mieleen on lohikeitto ja Sirkka sanoi, ettei Viitakodilla huonoa ruokaa saakaan.
Ritva tykkäsi keitosta.
Aira kehui ruokaa erittäin hyväksi.
Viitakodin keittiön valmistamat kaikki ruuat maistuvat Taunolle.

Ruokaa toimitetaan myös talon ulkopuolelle

Talon ulkopuolisilla asiakkailla on myös mahdollisuus käydä lounaalla Viitakodissa ja jotkut asiakkaat ovatkin hyödyntäneet tätä mahdollisuutta koronatilanteen salliessa. Osmo käy Viitakodilla säännöllisesti lounaalla. Hän sanoi, että ”kaikki ruuat ovat hyviä ja hän ostaa usein ruokaa kotiin mukaan, jos sitä jää”. Osmo on saanut lounaalle mukaan naapurinsakin silloin kun tämä jaksaa tulla.

Osmo on tuttu vieras Viitakodin lounaalla.

Viitakodin keittiöstä voi tilata aterioita urheiluseurajoukkueitten pelimatkojen evääksi. Nämä peliruuat ovat usein laatikkoruokia tai erilaisia kiusauksia, jotka on helppo nauttia vaikka pukuhuoneessa tai bussissa. Suosituimpia ruokia on kanapasta. Asiakkaat ovat antaneet hyvää palautetta siitä, että ruoka on erittäin maistuvaa ja se on helppo noutaa Viitakodilta valmiiksi pakattuna.

Pitopalvelutoiminta sisältää juhlatarjoilut esim. muistotilaisuuksia tai syntymäpäiväjuhlia varten. Juhlatarjoilu ”räätälöidään” yhdessä asiakkaan kanssa. Viitakodilta voi vuokrata juhlatiloja jopa 60 hengen tilaisuuksia varten. Monet taloyhtiöt ovat pitäneet kokouksiaan Viitatuvassa.

Viitatupa odottaa juhlijoita.

Juhlatarjoiluista, -tiloista ja peliruoka-asioista voit tiedustella lisää keittiöltä puh. 010 4206222. Palvelemme mielellämme!

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu