TET -harjoittelijat kertovat, Hillan TET jakso

13.04.18

Olen Hilla Järvenpää, kahdeksasluokkalainen koululainen Kilpisen yhtenäiskoulusta. Olen ollut tämän viikon TET-harjoittelussa Viitahoiva Oy:ssa ja päässyt tutustumaan sekä Viitahelmen, että Viitakodin puolelle. Harjoittelussa olen toiminut virikeohjaaja Jarmo Jakosen työparina.

Viitahelmen puolella olemme viikon aikana olleet tietovisaa, kylväneet samettikukan siemeniä ja pelanneet bingoa, josta asukkaat pitävät kovasti. Meillä on ollut tuolijumppaa ja ulkoilemaankin olemme ehtineet. Olemme myös katselleet luontokuvia sekä vanhaa suomalaista televisiosarjaa.

Viitakodin puolella olen ulkoillut asukkaiden kanssa ja auttanut heitä ruokailussa. Olen päässyt tutustumaan myös esimerkiksi kirjaamiseen, joka on tärkeä osa työtä.

Asukkaat ovat olleet erittäin mukavia ja heidän kanssaan on ollut hauska viettää aikaa. TET-harjoittelu Viitahoiva Oy:ssa on ollut todella opettavainen ja antoisa kokemus. Kaiken kaikkiaan olen viihtynyt todella hyvin.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu