Lapsi mukaan töihin päivä

26.11.18

Seniori- ja palvelutalo Viitakodissa oli ”Lapsi mukaan töihin päivänä” kaksi iloista ja ahkeraa tyttöä. Minttu tuli äidin työpaikalle ja Sofia pääsi katsomaan mummon työpaikkaa.

Sofia sanoi heti alkajaisiksi, että ”koska me aloitetaan ne mummon työt?” Mummo Pirjon työt ovat muistisairaiden kuntouttavassa päiväkeskuksessa Villa Verannassa. Sofia osallistui päiväkeskuksen toimintaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Päivän aikana vaihdettiin kuulumisia, luettiin uutisia lehdestä ja voimisteltiin. Sofia näytti myös mallia miten spagaatti tehdään. Talo tarjosi vierailijoille makaronilaatikkoa, joka maistui molemmille. Päivän päätteeksi Sofia jätti nimilappunsa Villa Verantaan odottamaan seuraavaa kertaa.

Sofia Villa Verannassa

Sofia Villa Verannassa

Minttu oli ryhmäkodissa äiti Riikan kanssa. Hän tarjoili ruokaa asukkaille, täytti astianpesukonetta ja siivosi keittiön ruokailun jälkeen. Yhdelle Viitakodin asukkaalle hän antoi terveyskasvatusta. Katrilla eri ollut kovin kova nälkä ja hän ei oikein halunnut syödä hirvikeittoa, mutta jälkiruoka kyllä maistui. Minttu sanoi: ”Syö edes perunoita keitosta, jos et halua lihaa syödä. Ei ole kovin terveellistä syödä vain jälkiruokaa.” Asukkaamme Liljan luona Minttu viihtyi hyvin. Hän opetti Liljalle ipadin käyttöä, mutta Lilja ei kuulemma oikein oppinut sitä.  Mintusta tulee isona lääkäri ja hän pitää koulun käynnistä ja uusien asioiden oppimisesta.

Minttu ja Leona

Minttu ja Leona

Kiitoksia molemmille iloisille tytöille.

Lue myös nämä:

Omaisten illat

Omaisten illat

Oltiin yhdessä Omaisten iltaa vietettiin sekä tehostetun palveluasumisen Viitakodin että Viitahelmen kotipalvelun...

lue lisää
Viitakodin pihapuuhia

Viitakodin pihapuuhia

Viihdy Viitakodin pihamaalla Tervetuloa viettämään kesää Viitakodin pihamaalle. Alla on kuvia paikoista, jossa voit...

lue lisää
error: Sisältö on suojattu