”Kesätyttö” Tuulia toteuttaa viriketoimintaa Viitahelmessä

22.07.21

Täällä Viitakodilla meillä oli onni saada taas Tuulia ”kesätytöksi” pariksi viikoksi. Tuulia oli myös viime kesänä toteuttamassa viriketoimintaa Viitakodin ja Viitahelmen asukkaille ja tykkäsi työskennellä meillä niin paljon, että tuli uudestaan. Tänä kesänä Tuulia keskittyy Viitahelmen kotihoidon asiakkaiden viriketoiminnan järjestämiseen virikeohjaaja Jarmon loman aikana. Ohjelmaan kuuluu ulkoilua ja kukkien ja kasvien hoitoa asiakkaiden kanssa sekä ryhmätoiminnan järjestämistä. Tuulia pitää jumppatuokioita, uutiskatsauksia, tietovisaa ym. aktiviteetteja. Bingo on suosittu peli asiakkaiden keskuudessa.

Tuulian ja Helvin rauhallinen hetki
Virikeohjaaja Jarmo perehdyttää Tuuliaa viriketoiminnan pitämiseen
Viitakodin pihalta löytyy varjoisaakin paikkaa leppoisaan yhteisen ajan viettoon

Tuulia on hyvin musikaalinen. Hän soittaa useita instrumentteja: klarinettia, saksofonia ja pianoa. Hän on luvannut pitää pienimuotoisia konsertteja asiakkaille viime kesän tapaan. Tuulia on luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja avulias, joten asiakkaat ihastuivat häneen heti. Hän tarttuu rohkeasti työhön ja uskaltaa heittäytyä uusiin ja joskus yllättäviinkin tilanteisiin asiakkaiden kanssa. 

Tuulia soitti saksofonilla tuttuja sävelmiä Viitahelmen asukkaille
Tuulian pitämä konsertti Viitahelmen jumppasalissa sai yleisön hyvälle mielelle ja herkistymäänkin
Yleisö kuunteli hartaasti kaunista saksofonin soitantaa

Tuulia opiskelee Wilhelm Schildtin lukiossa musiikkilinjalla ja aloittaa syksyllä abi-vuoden. Hänellä on tavoitteena hakeutua hoitoalalle; erityisesti lääketieteelliset opinnot kiinnostavat häntä.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu