Hyvää elämää Viitakodissa

07.05.21

Viitakodin ja Viitahelmen aktiivista arkea

Meillä Viitakodissa asukkaat saavat elää aktiivista, mielekästä ja merkityksellistä elämää. Asukkaat voivat halutessaan osallistua viriketoimintaan, sillä talossa on jopa kaksi virikeohjaajaa. Toinen virikeohjaaja toimii tehostetun palveluasumisen puolella ja toinen kotihoidon asiakkaiden ilona. Myös tehostetun palveluasumisen hoitajat järjestävät ohjelmaa ja askaretta asukkaille päivittäin.

Yhteinen laulutuokio Viitakodissa
Sämpylöiden leipominen sujuu vanhasta muistista ryhmäkodissa
Sirkka toteuttaa itseään vesivärimaalauksella Viitahelmen viriketuokiossa

Korona-aikana ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien ja esiintyjien käynnit Viitakodilla on jouduttu valitettavasti lähes kokonaan lopettamaan, mutta talon oman väen kesken on pidetty pienimuotoisia juhlahetkiä asukkaiden piristykseksi. Ennen vappua tehostetun palveluasumisen puolella hienosteltiin hattuviikon merkeissä. Hatut koristeltiin asukkaiden kanssa kauniiksi.

Kirstin kaunis tyylinäyte
Marjatan sulkahattu on hienosti koristeltu
Aura taitaa pitää kukkahatusta
Railin hattu edustaa modernimpaa huovutettua tyyliä
Pirkon väreihin sopii hillitty kuosi
Sairaanhoitajamme näkemys hattuilusta 🙂
Raililla oli synttärit

Asukkaiden elämää sulostuttavat silloin tällöin vierailevat kaverikoirat. Lemmikin rapsuttelu tuottaa hyvää oloa ja mieltä. Koiralle voi osoittaa hellyyttä ja leperrellä.

Saara nauttii koiran hellimisestä

Kerttu kuntouttavat kotipalvelut aktivoivat kotihoidon asiakkaita

Viitahelmen kotihoidon asiakkailla on mahdollisuus tilata kuntouttavaa siivousta, asiointiapua, kuntouttavaa toimintaa ym. Kerttu kuntouttavien kotipalveluiden työntekijöiltä. Kerttu kuntouttavia kotipalveluja tarjotaan myös talon ulkopuolisille asiakaille. Lisäksi koronarajoitusten päätyttyä avataan taas kuntouttava päivätoiminta, johon voivat osallistua ulkopuolisten asiakkaiden lisäksi myös Viitahelmen asukkaat.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on DSC_0566-1-683x1024.jpg
Kerttu kuntouttavien kotipalveluiden Jaana pääsiäistunnelmissa työn touhussa
Ritva tykkää aivojumpasta

Omaiset ovat taas tervetulleita osallistumaan yhteisen ohjelman järjestämiseen asukkaitten ja henkilökunnan kanssa, kunhan päästään normaaliin arkeen.

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu