Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu -merkin Viitahoiva Oy:lle

04.10.19


Viitakodit liputtaa suomalaisen työn puolesta

Jyväskylässä toimivalle Viitahoiva Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys- ja Avainlippu -merkkien käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä sekä Suomessa tuottamalle ja työllistämälle palvelulleen.

Viitakodit liputtaa suomalasen työn puolesta

– Viitahoiva Oy haluaa olla mukana joukossa, joka arvostaa suomalaista työtä. Juuret suomalaiseen työhön ovat vahvat, sillä kokemusta vanhusten hoidosta ja heidän elinolosuhteiden parantamisesta on jo vuodesta 1962. Yrityksen omistaja, Viitakodit ry, toimii ikäihmisten sosiaalisen aseman ja hoitomahdollisuuksien parantamiseksi sekä heidän henkisen ja terveydellisen kunnon ylläpitämiseksi. Tätä tehtävää Viitahoiva Oy toteuttaa ylpeänä ja sen vuoksi haimme Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä. Asiakkaamme ja omaiset arvostavat myös suomalaisuutta ja sitä, että suurimmaksi osaksi verovaroin toteuttavan palvelun mahdollinen voitto käytetään toiminnan kehittämiseen, kertoo Viitahoivan toimitusjohtaja Satu Väisänen.

– Yhteiskunnallisille yrityksille yhteistä on arvolähtöinen ja hyvää tekevä liiketoiminta, jonka kautta ne tekevät hyvää ympäröivälle yhteiskunnalle. Lähimmäisistä huolehtiminen on yksi arvokkaimmista tehtävistä, joita näissä yrityksissä tehdään asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta. https://suomalainentyo.fi/2019/09/27/uusia-yhteiskunnallinen-yritys-merkkeja-myonnetty-14/

Lue myös nämä:

error: Sisältö on suojattu